Waarom een eigen Bron?

Met een eigen bron weet u zeker dat u altijd over voldoende beregeningswater kunt beschikken.
Uiteraard legt Brandsen Techniek niet alleen de bron aan maar leveren we ook alle benodigde techniek eventueel compleet met een beregeningsinstallatie tuinen, maneges, parken, begraafplaatsen of wat de wensen ook zijn.

Werkwijze

Er zijn diverse methodes om een bron aan te leggen. De meest gebruikte methode is de “Spuitboor Techniek”  We zullen hieronder even kort toelichten wat deze methode precies inhoudt.

Spuitboring

Bij een Spuitboring wordt er met een krachtige waterpomp een gat in de grond gespoten waarna er een filterbuis in wordt geplaatst.
Met een spuitboring kunnen we een maximale diepte bereiken van 10 tot 15 meter. Het voordeel van een spuitboring is dat deze manier van werken goedkoper is dan de andere boringstechnieken. We kunnen een maximale diepte van zo’n 15 meter bereiken waardoor in nagenoeg elke situatie het grondwater bereikt kan worden.

 

Voordelen van een eigen bron

  • Een bron heeft een veel hogere wateropbrengst dan de waterleiding
  • De waterdruk is nagenoeg constant, ook als alle buren aan het sproeien zijn
  • U hoeft geen duur leidingwater te gebruiken

Meer informatie?

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten en bron gerealiseerd. Vaak in combinatie met een beregeningsinstallatie, we kunnen dan de capaciteit van de pomp en installatie optimaal op elkaar afstemmen.

Heeft u nog vragen of wilt u advies over welke installatie of manier van aanleggen het best bij uw situatieaansluit, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte op maat.

Projectfoto’s bronnen pulsenBekijk onze pomptechniek projecten

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik u mee van dienst zijn?