Brandsen Techniek is inmiddels een bekende speler op de pomptechniekmarkt in de breedste zin van het woord. Naast de realisatie van nieuwe projecten kunnen wij ook reparaties en periodiek onderhoud uitvoeren aan bestaande installaties. Wilt u nog meer ontzorgt worden dan is een service contract misschien een passende oplossing voor u.

Merk- onafhankelijk

Door onze jarenlange ervaring in deze sector en omdat wij merk-onafhankelijk werken, kunnen wij voor elk project en situatie de pomp selecteren die daarvoor qua techniek en functionaliteit perfect aansluiten bij uw situatie, maar vooral ook het meest betrouwbaar.
Brandsen Techniek voert werkzaamheden uit aan grote pompinstallaties voor diverse bedrijven in de industriële-, agrarische- en de aannemerssector.

Ook op het gebied van riool-installaties en pompputten hebben wij onze sporen inmiddels verdiend. Naast de aanleg, voeren wij ook voor diverse opdrachtgevers de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op het gebied van riooltechniek. Vaak doen we dit op basis van een onderhoudscontract.
Omdat wij hiervoor een 24-uurs service bieden geeft dit een hoge mate van continuïteit van uw pompinstallaties.

In de particuliere sector zijn wij vooral actief op het gebied van beregeningspomp– en rioolpomp-installaties.

Projectfoto’s

Meer informatie?

Brandsen Techniek heeft een jarenlange ervaring in het realiseren, onderhouden en repareren van pomp-installaties in de breedste zin van het woord. Heeft u vragen of wilt u advies over een nieuw project of over een bestaande installatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte op maat.

Projectfoto’s pomptechniekBekijk onze pomptechniek projecten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik u mee van dienst zijn?